سه مورد از نکات جدی هر کسب و کار

پیشرفت در تجارت همیشه به معنای دستیابی به موفقیت بیشتر، درآمد بیشتر یا بستن قراردادهای جدید نیست. گاهی جلوگیری از ضررهای احتمالی نیز نوعی پیشرفت و منفعت محسوب می شود.

اولین مجموعه ثبت اجرایی مستقیم ثبت شرکت و برند در ایران و خارج از ایران به بررسی 3 مورد از مهم ترین و به ظاهر کم اهمیت ترین مواردی می پردازد که اکثر کسب و کارهای نوپا و حتی بالغ از آن چشم پوشی می کنند.

انجام هر کاری پیش نیازی دارد، همانطور که برای استفاده از درخت میوه باید نهال آن را کاشت و از آن مراقبت کرد، در طول رشد درخت و حتی بعد از رشد آن نیز باید مراقب بود که آسیب زیادی به آن وارد نشود. سرما و گرما با سمپاشی منظم از دور ماندن درختان از حیوانات و آسیب های محیطی مطمئن شوید و با هرس به موقع مطمئن شوید که مسیر رشد و تکثیر را برای آنها آسان کرده ایم.

راه اندازی یک کسب و کار مانند کاشت درخت است، شاید کاشت درخت یا راه اندازی یک تجارت ساده به نظر برسد، اما قطعا اینطور نیست و چالش های پیش رو آسان نخواهد بود.

در دنیای پیچیده امروز، راه اندازی یک کسب و کار نیز پیچیدگی های خاص خود را دارد. شما باید به خوبی از کسب و کار خود مراقبت کنید و قبل از اینکه وارد آن شوید، راه پیش رو را تا حد امکان ارزیابی کنید.

در این مقاله 3 مورد کمتر ذکر شده در مورد رشد و توسعه کسب و کار را با هم بررسی می کنیم، مجددا یادآور می شویم که جلوگیری از زیان های احتمالی نیز نوعی پیشرفت و سود محسوب می شود.

1- اطلاع و رعایت قوانین ثبتی و قانونی (ثبت شرکت و برند)
بسیاری از افراد هستند که بدون توجه به قوانین ثبتی و قانونی و بدون ثبت شرکت و یا ثبت قانونی و معرفی برند برای محصول یا خدمات خود، کسب و کار خود را آغاز می کنند.

یک روز صاحبان مشاغل غرق در انجام فعالیت های روزمره و خدمت رسانی به مشتریان متوجه می شوند که شخص یا افرادی بدون کسب مجوز از محصول خود کپی کرده و وارد بازار کرده اند!!!

چگونه می توانند از حقوق مالکیت محصول خود دفاع کنند؟

مثلاً در نظر بگیرید که بعد از سال ها توانسته اید یک نوشابه با فرمول خاصی (که فقط خودتان می دانید) تولید کنید. شما نامی با عنوان - اولین نوشابه - برای محصول خود انتخاب می کنید و پس از تولید نوشابه و درج نام و نشان خود، آن را به بازار ارسال می کنید (توجه داشته باشید که در این مرحله نامی که برای محصول خود انتخاب می کنید فقط در ذهن شما معتبر است زیرا آن را در مراجع رسمی ثبت نکرده اید و حقوق مالکیت معنوی برای شما محفوظ نیست)

همه چیز خوب پیش می رود، شما محصول را با نام دلخواه خود تولید می کنید، آن را روانه بازار می کنید، حجم فروش محصول سر به فلک می کشد، همه از - نوشابه اول - راضی هستند و کم کم نام نوشابه شما بر سر می گذارد. ذهن آنها زبان ها می افتند.

در همان زمان متوجه می شوید که افراد دیگری بدون اجازه و رضایت شما نوشابه ای را با همین نام تولید و روانه بازار کرده اند و از آنجایی که زحمت زیادی برای تولید محصول اصلی و عرضه آن در بازار کشیده اید - اول نوشابه - نامی که برای مصرف کنندگان شناخته شده است.

مشتریان شما به دلیل شباهت اسمی بین نوشابه شما و نوشابه تقلبی، ناخودآگاه آن را از همه جا خرید و مصرف می کنند.

برند نام انتخابی نوشابه شماست که در ذهن داشتید و در نهایت آن را تولید کردید و برای شناخته شدن آن در بازار زحمت کشیدید.

اگر در همان ابتدای کار برند نوشابه خود را ثبت کرده بودید، می توانستید با استفاده از قوانین حقوق مالکیت معنوی صاحب آن از تولیدکنندگان نوشابه تقلبی شکایت کنید و از تولید نوشابه های مشابه برند خود جلوگیری کنید و می توانستید حتی غرامت دریافت کرد.

در این شرایط این احتمال نیز وجود دارد که شخص یا افراد دیگری قبل از اینکه متوجه شوید اوضاع بد است، اولین برند نوشابه را برای خود ثبت کرده باشند و تمام زحمات شما در یک چشم به هم زدن از بین برود.

بنابراین اگر در ابتدا برند نوشابه خود را ثبت کرده اید، قوانین مالکیت معنوی و ثبت برند می تواند به شما کمک کند.

مقوله ثبت شرکت نیز به همین صورت است، اصولا شما با ثبت شرکت خود یک هویت حقوقی واحد را تحت مدیریت 2 یا چند نفر به همراه چند نفر از شرکای خود ایجاد می کنید و شخصیت حقوقی منحصر به فردی دارید.

از آن به بعد به جای اینکه با نام خانوادگی در بازار شناخته شوند، شما را با نام شرکتتان می شناسند، اعتبار کسب شده برای نام شرکت و هویت قانونی شما خواهد بود و اگر روزی یکی از شرکای شما بخواهد ادامه همکاری با شما اگر نداشتید با قطع همکاری شریکتان آبروی شرکتتان از بین نمی رود زیرا مردم از ابتدا شما را با نام شرکتتان می شناسند و کم و زیاد شدن اعضای شرکت ضرری ندارد. شهرت آن شرکت

برای مثال یکی از شرکت های شناخته شده و فعال در بازار ایران را تصور کنید. انجام دادن

منبع : خبر آنلاین

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *